Atleti pentru o cauza mare

21 august 2021, se anunța o zi cu un soare torid încă de dimineață, dar nimic nu ne-a oprit să fim alături de simpaticii și neobosiții tineri voluntari de la AIESEC, în inițiativa lor de a susține persoanele cu deficiențe de auz din cadrul Asociației Nationale a Surzilor din Romania – filiala Craiova.

Ce s-a întâmplat în acea zi? A avut loc un mini-maraton, organizat de partenerii noștri de la AIESEC, în parcul Nicolae Romanescu, care a adunat împătimiți ai sportului, dar și novici, dornici de mișcare și în acord cu titlul evenimentului ”Schimbările mici pot face LUCRURI MARI”.

Astfel, timp de două ore, nu doar că am dat câteva ture și câteva kilograme jos, dar ne-am și simțit bine pentru că am putut fi utili într-o cauză nobilă. Drept urmare, gândul că vom ajuta mai multe persoane ne-a motivat să alergăm cât ne-au ținut picioarele.

Salutăm inițiativa tinerilor voluntari de la AIESEC Craiova pentru că, așa cum ne-au împărtășit, participarea la acest eveniment a avut ca scop o cauză umanitară pentru Asociatia Natională a Surzilor din Romania, prin oferirea de sprijin umanitar celor aflați la nevoie în această perioadă. Condiția de participare a fost sub formă de donație, de minimum 5 lei, sumele strânse ducându-se către oamenii defavorizați, sub forma unor pachete alimentare.

Totuși, n-am dorit ca implicarea noastră să se termine aici. Astfel, pentru ca evenimentul să aibă o finalitate frumoasă și motivantă, echipele Charisma și Aroma Land și-au strâns forțele și au participat atât la maraton, cât și în acodarea de premii primilor trei câștigători ai competiției cu scopul de a atrage câți mai mulți oameni către sport și pentru un stil de viață sănătos.  ECHILIBRUL, fiind una din valorile în care noi credem, ne-a făcut să îmbrățișăm acest eveniment.

Las aici pozele să vorbească de la sine

Charisma Deco: Am fost atleti pentru o zi

Te-ar mai interesa să citești și

Super party de vară

La birou sau în telemunca?

Cum poti progresa in cariera |6C – Cariera | Andy Szekely

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *