Super party de vară

Căutăm orice prilej pentru a ne regăsi împreună cu toate echipele și de a ne reîncărca bateriile. Nici căldura toridă din această zi de vară (27 iunie 2021), nu ne-a dat planurile de distracție peste cap. Am sărbătorit 20+ într-un loc pitoresc, la Dunăre. Da, sunt peste 20 de ani de când suntem suflet și dăruire în această companie, alături de cofonfodatorii ei.

Și ca să fie totul cât mai dinamic, ne-am distrat participând, cu mici excepții, într-un concurs de badminton. Echipați cu tot ce trebuie: fileu, palete și fluturași, ne-am încropit un teren în interesantul parc din Bechet și-am dat înainte cu distracția. Am avut chiar și majorete, am avut galerie, am pariat și am câștigat. Normal că am avut și o campioană, pe simpatica Bianca! Culmea, din spusele ei, neinițiată în acest sport! Am avut și un loc II, pe charismaticul Victor. Și uite așa … am descoperit și alte calități ale noastre.

După atât efort depus, căci ne-am dat toată silința, chiar dacă nu suntem experți în ale badmintonului …. ne-am odihnit și am savurat bucatele pregătite de gazda noastră de pe malul Dunării. Totodată ne-am bucurat de priveliștea pe care ne-a oferit-o frumoasa noastră Dunăre.

Și pentru că acest party a coincis cu ieșirea la pensie a colegei noastre dragi și mereu tânără (pentru că vârsta e doar un număr) Ionelia, am ales să-i facem o surpriză dulce și nu numai, o colecție de fotografii pentru a-i aminti de momentele frumoase ca acesta.

Până la urmă, cel mai frumos cadou pe care îl poți oferi cuiva este o experiență de neuitat. De aceea, organizarea surprizelor, cu ocazia diverselor evenimente, a devenit una din tradițiile noastre cele mai interesante. Zic interesante deoarece am avut un moment în care am depănat amintiri și am povestit din culisele „surprizelor” pe care le-am făcut colegilor în trecut.

Ca să te convingi îți voi da ca exemple două dintre cele mai trăznite surprize, cea în care de ziua colegei noastre Dorina am înscenat un jaf-armat, în tentativa de a o surprinde cu adevărat, iar o altă ocazie a fost când am făcut „dispărută” mașina colegului nostru Marcel, atunci când și-a sărbătorit ziua. Și lungul șir de povești cu surprize ar continua, dar am să mă opresc aici. Mai multe vei afla dacă vei avea ocazia să faci parte din echipa noastră 😉.

Au fost clipe frumoase în care ne-am bucurat de noi, de natură, de minunatul peisaj, de regăsire și abia așteptăm următorul eveniment!

2 thoughts on “Super party de vară

  1. Tina spune:

    O zi intr-adevar speciala. Dupa 1 an jumatate de intalniri zoom, conectarea off line ne-a bucurat nespus.
    Multumesc tuturor!
    Tina

  2. Cosmin Gagiu spune:

    Super! Ma bucur ca fac parte din echipa Electric Masters, divizia Aroma Land!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *