Despre noi

Charisma Antichitati si Decoratiuni, Craiova
Magazinul Charisma Antichități și Cadouri, Craiova – exterior

Încă din anul 1997, compania noastră s-a poziționat ca un etalon de eleganță și rafinament în domeniul home deco. Dacă în perioada 1997-2008 am avut o extindere cantitativă (am deschis peste 12 magazine), în perioada 2008-2012 am facut o reorganizare calitativă a rețelei noastre. Din 2012 până în prezent ne-am propus să oferim soluții complete și moderne clienților noștri, prin:

  • magazine retail home deco în spații moderne și cu design special

– Charisma Cadouri – Electoputere Mall – Craiova

– Charisma Cadouri – Mercur Center – Craiova

  • magazin antichități – Charisma Antichități și Cadouri – sediu, str. Rovinari, nr. 19, Craiova
  • magazin online:

– www.cadouridecoratiuni.ro

Magazinul Charisma Electroputere Mall Craiova
Magazinul Charisma Electroputere Parc Mall, Craiova – interior
  • site-uri de prezentare:

– www.charismatrade.ro

– www.aromaland.ro

  • distribuție en gros – la nivel național, oferim clienților noștri persoane juridice produse aliniate la cele mai noi tendințe și know how dobândit în peste 15 ani de experiență în domeniu și soluții tip franciză
  • producție – sub brand-ul Aroma Land producem o gamă largă de produse de aromoterapie
  • import – compania noastră face import din țări exotice precum India, Thailanda, Bali, dar și din țări europene precum Italia, Polonia, Olanda, Grecia, Ungaria etc.

Alături de echipa Charisma, am stabilit încă de la început standarde înalte de profesionalism și respect față de clienții noștri și de comunitatea în care ne desfășurăm activitatea.

Pentru alte informații legate de compania SC Electric Masters SRL, de magazinele Charisma sau de activitatea noastră, nu ezitați să ne contactați!