Termeni și condiții Card Cadou Charisma

SECȚIUNEA 1. DESPRE CARDUL CADOU CHARISMA

Cardul cadou Charisma este emis de SC ELECTRIC MASTERS SRL, cu sediul în Mun. Craiova, str. Rovinari, nr. 19, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dolj sub nr. J16/546/1997, cod unic de înregistrare 9485309, atribut fiscal RO, capital social 1000,00 lei. si este  valabil doar în magazinele Charisma.

Utilizatorii cardului cadou Charisma sunt obligați să respecte termenii și condițiile de folosire a cardului cadou Charisma, potrivit celor menționate mai jos.

SECȚIUNEA 2. PERIOADA DE VALABILITATE

Cardul cadou Charisma are o valabilitate de 60 de zile din momentul achiziționării lui. După această perioadă, cardul va expira.

SECȚIUNEA 3. MOD DE UTILIZARE

Cardul cadou este un instrument ce poate fi achiziționat și folosit pentru cumpărarea de produse doar în rețeaua magazinelor Charisma. Cardul cadou poate fi încărcat cu orice sumă de peste 50 lei și folosit pentru a achita integral sau parțial produse achiziționate din magazinele din rețeaua Charisma. Suma încărcată nu poate fi retrasă de pe card. În cazul în care valoarea produselor achiziționate este mai mică decât suma încărcată pe card, nu se oferă rest. Suma restantă va putea fi folosită ulterior – în termenul de valabilitate al cardului – pentru a achiziționa alte produse din magazinele Charisma. În cazul în care valoarea produselor achiziționate este mai mare decât suma încărcată pe card, plata acestora se va realiza cu cardul cadou, iar diferența cu alte metode de plată (cash sau card bancar).

În cazul rambursării produselor, contravaloarea achitată cu cardul cadou va fi rambursată pe cardul cadou. Termenul de valabilitate al cardului cadou nu se va modifica în această situație.

Valoarea cardului cadou și valabilitatea acestuia pot fi verificate în magazinele Charisma, prin prezentarea cardului consilierului de vânzări.

Acest card cadou nu este un card de garantare a cecurilor, de credit sau de plăți, și nu poate fi schimbat cu numerar sau folosit pentru achizitionarea unui alt card cadou Charisma. Cardul cadou poate fi utilizat de mai multe ori în perioada de valabilitate, pana la epuizarea soldului incarcat initial. Soldul nu poate fi reîncărcat.

Cardul cadou Charisma poate fi folosit cu anumite condiții în asociere cu alte programe de fidelizare Charisma. Astfel, cardul cadou poate fi achiziționat de către un participant la Programul de Fidelizare din magazinele Charisma cu discount-ul aferent categoriei de client căreia îi aparține. În schimb, pentru cumpărături achitate cu cardul cadou nu se aplică discount-urile Programului de Fidelizare din magazinele Charisma.

SC Electric Masters SRL nu este responsabilă de pierderea, furtul, deteriorarea sau utilizarea neautorizată a cardului cadou Charisma.

SECȚIUNEA 4. TERMENI SI CONDITII UTILIZARE CARD CADOU CHARISMA

Termenii și condițiile de utilizare Card Cadou Charisma sunt disponibile pentru consultare în mod gratuit în oricare magazin Charisma și online, pe site-ul www.charismatrade.ro. Prin achiziționarea cardului cadou Charisma, utilizatorii cardului sunt de acord să respecte și să se conformeze acestor termeni și condiții.

SC Electric Masters SRL își rezervă dreptul de a modifica sau schimba termenii și condițiile de folosire a cardului cadou Charisma, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări în mod public.

SECȚIUNEA 5. LITIGII

Eventualele litigii apărute între SC Electric Masters SRL și utilizatorii cardului cadou Charisma se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente de la sediul firmei.