Ne-am întrecut în creativitate și iată rezultatele…

După cum ne spune un proverb african că „mările liniștite nu fac marinari abili”, am decis să mai facem câteva „valuri” în magazinele noastre, dându-le o provocare distractivă colegelor noastre.

Drept urmare, consilierele noastre de la magazinele din Electroputere Mall și Mercur Center s-au întrecut în talent, inspirație și simț artistic. Scopul final a fost de a crea un aer charismatic de toamnă pentru clienții noștri.

Zis și făcut, iar rezultatele au fost surprinzătoare. Câteva exemple se pot vedea în pozele de mai jos.

În urma provocării, magazinul din Electroputere Mall a ieșit învingător, iar decernarea premiului s-a realizat cu multă bucurie. Totuși, nici efortul colegelor noastre de la Mercur nu a rămas nepremiat.

 Mai jos am pregătit un videoclip cu mica noastră festivitate de premiere și pe care te invit să-l vezi.

„Am lansat această provocare pentru a le oferi colegelor noastre un plus de motivație, dar și pentru a le oferi șansa de își pune în valoare creativitatea. Totodată, ne-am dorit pentru clienții noștri ca aceștia să intre în atmosfera de toamnă, invitându-i astfel în magazin (prin decorurile create) ca să ne cunoască produsele, dar și pe noi.” – Gabriela, Shop manager.

Astfel, dacă ești în căutarea unor idei pentru a-ți decora casa într-un stil unic, te invit să ne vizitezi magazinele fizice din Mercur Center și Electroputere Mall sau în Showroom-ul nostru (str. Rovinari 19, Craiova) pentru a te inspira.

Ne poți vizita și online pe www.charisma-deco.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *