Ape curate cu mai multa Charisma!

Cui nu-i plac peisajele frumoase și curate? Nouă cu atât mai mult! Respectul față de mediu și față de om este o valoare care ne este caracteristică.

Pentru că suntem responsabili față de natură, am ales să participăm într-o zi însorită de sâmbătă, 27.03.2021, la o acțiune de strângere deșeurilor aflate pe malul Jiului.

Ne-am mobilizat fără să stăm pe gânduri și ne-am dus voioși, împreună cu membri ai familiilor noastre. Am fost în total 6 colegi, veniți atât din partea echipei Charisma, dar și din partea echipei Aroma Land.

 Pe lângă colegii noștri, am avut alături studenți români și străini, antreprenori din Craiova, influenceri, dar și pe cei care au fost motorul acestei acțiuni – membrii Asociației Ape Fără Plastic. Am fost în total 20 de participanți. Astfel, am avut ocazia să cunoaștem oameni noi și să legăm prietenii frumoase.

„Am stat prea mult timp în casă datorită situației actuale. Așa că, am zis să fac ceva pentru mediul înconjurător și să mă bucur de natură împreună cu soțul meu care a ales să mi se alăture. Pentru mine este important ca fetița mea să se bucure de un mediu curat atunci când va crește”. – Liliana Olteanu, Specialist Resurse Umane Charisma.

Așadar, timp de 4 ore am reușit să strângem cu toții aproximativ 54 de saci de materiale reciclabile, dar și cu deșeuri menajere. La final, toată lumea a fost încântată de rezultat, mai puțin un șarpe de apă căruia i-am stricat ședința de bronzare.

„Am ales să mă implic pentru că îmi pasă și din respect pentru tinerii implicați din Asociația Ape Fără Plastic. Consider că este important să creem un mediu plăcut de care să se bucure copiii nostri. Mi-a făcut plăcere să particip alături de colegii mei din echipa Aroma Land, iar cea mai mare satisfacție pentru mine a fost să văd o apă curată, o plaja curată, după doar câteva ore de lucru alături de oameni care împărtășesc aceleași valori.” – Corina Iovan, Marketing Manager Aroma Land.

Iar implicarea noastră nu se oprește aici…

Am dorit ca tot ce s-a realizat în acea zi să se păstreze și am ales să oferim o sponsorizare către Asociația Ape Fără Plastic. Sponsorizarea va completa fondurile necesare achiziționării unei bariere ecologice și a unui caiac pentru colectarea deșeurilor.

3 thoughts on “Ape curate cu mai multa Charisma!

 1. Teo Argint spune:

  De fiecare dată când particip la acţiunile organizate de „Ape fără Plastic” mă încarc cu energie. Pt că ştiu că peturile de pe ape şi de pe mal afectează fauna acvatică mai mult decât ne închipuim.

  Iar ceea ce e cu adevărat mişto (pe lângă sentimentul de mulţumire de sine pe care îl ai după curățenia de pe Jiu), e faptul că ajungi să cunoşti oameni de acţiuni. Voluntari faini cu care rezonezi şi alături de care poţi face mici schimbări pt societate. Ajungi să… nu te iroseşti. 🍀
  Felicitări organizatorilor şi un mare „hands up in the air” prietenilor de la Charisma, pentru implicarea care a venit ca o mană cerească pentru natură! 💪🤜🤛

  1. Charisma spune:

   Multumim Teo, ne bucuram nespus sa facem parte dintr-o comunitate de oameni iubitori de natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *