Am sărbătorit începutul primăverii cum numai noi știm

Work hard, party hard – acesta este motto-ul după care ne-am adunat într-o zi de vineri pentru a sărbători începutul primăverii, pensionarea Elenei, dar și ieșirea din pandemie.

Petrecerea a durat câteva ore, timp în care colega noastră, Lili, care este people person-ul firmei ne-a încântat cu jocuri interactive.

Ca să-ți dau un exemplu, ne-am jucat un mic joc similar cu mima și cu telefonul fără fir, iar rezultatele se pot vedea din imaginea de mai jos.

Pe lângă jucat și dansat, am cinstit-o pe colega noastră Elena care își încheia activitatea sa lungă de 15 ani și care acum nu va mai duce grija ceasului deșteptător sau a orei.

Mulțumim Elenei pentru toți anii aceștia în care a ales să facă parte din povestea Charisma și Aroma Land și… mai ales pentru nenumăratele cești de cafea aburindă prin care ne motiva în zilele grele. Elena, o să ne lipsești, dar îți urăm muuulți ani de pensie frumoși și plini de bucurie, așa cum ești tu tot timpul.

Dacă îți place ce ai citit vrem să-ți adresăm o invitație. Ce ai zice dacă te-ai alătura echipei noastre? Te vei putea distra alături de noi la următoarele petreceri și vei avea ocazia să-ți șlefuiești abilitățile într-o echipă mereu zâmbitoare. Vizitează-ne site-ul de cariere intrând aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *