Targul Craciun CharisMagic s-a inchis, CharisMagia continua

Târgul de brazi, decorațiuni și dorințe Craciun CharisMagic, organizat în perioada 24 noiembrie – 16 decembrie la magazinul Charisma din Craiova, str. Rovinari, nr. 19, și-a închis porțile! Din partea noastră, a fost o încercare de a recrea un tărâm de basm și de a oferi craiovenilor o soluție elegantă pentru decorarea de Sărbători a interioarelor! Mai mult decât atât, a fost despre iubire, despre frumos și despre mulțumirea de a împărți zâmbete și spiritul sărbătorilor cu fiecare dintre voi!

Produsele târgului Crăciun CharisMagic

Vedetele de necontestat ale târgului au fost brazii de Crăciun decorativi deja ornamentați, de diferite înălțimi, împodobiți cu ornamente originale în nuanțe de auriu, alb, roșu, cupru, șampanie sau cu diverse tematici (candy, rustic). Pentru sute de craioveni care au vrut să dea locuinței proprii un aer cald și primitor sau un aspect plin de eleganță glamour, brazii, decorațiunile și ornamentele de la târg au fost soluția potrivită. A fost plăcerea noastră ca, pe perioada târgului Crăciun CharisMagic, să vă oferim un discount de 10% și ambalare gratuită la produsele achiziționate!

Colaj brazi Craciun CharisMagic
Colaj brazi Craciun CharisMagic

În opinia noastră, cumpărăturile ar trebui să fie o metodă distractivă de petrecere a timpului, astfel încât am încercat să vă luăm prin suprindere cu noi concepte de cadou. Sperăm că Secret Present (cadouri secrete, fără să știți ce se ascundea în spatele hârtiei de împachetat) și Surprise Present (cadouri la mâna sorții, pentru care ați dat cu zarul) v-au adus un zâmbet de chip! Mulțumim tuturor celor care au acceptat să se joace cu noi, mai ales știind că fiecare cumpărătură contribuia la o cauză caritabilă!

Secret Present
Secret Present

Programul târgului Crăciun CharisMagic

De-a lungul celor 3 săptămâni de târg ne-am strâns împreună pentru a ne bucura de clipe magice!

Tânăra artistă Eden Uță ne-a încântat cu tablourile ei și cu o demonstrație LIVE de virtuozitate și culoare chiar la evenimentul de deschidere al târgului.

Demonstratie pictura Eden Uta
Demonstratie pictura Eden Uta

Vocile de îngeri ale fetițelor din Corul de copii al Palatului Copiilor din Craiova, coordonat de Simona Crețan, ne-au bucurat sufletele cu acordurile mângâietoare ale colindelor tradiţionale româneşti!

Concert de colinde romanesti
Concert de colinde romanesti

Provocarea târgului Crăciun CharisMagic

V-am invitat într-un spațiu de poveste să retrăim emoția Crăciunului copilăriei, dar și să ne unim pentru a le oferi și altora șansa la un Crăciun fericit!

În numele vostru, Charisma a donat 5% din încasările de la târg asociației PARENT PROJECT – Asociație Pentru Cercetare și Asistență în Distrofia Musculară, pentru suportarea unei părți din contravaloarea cheltuielilor ocazionate de plata spitalizării și a serviciilor medicale pentru copilul Neacșu Eduard Mihai. Lui Edi îi dorim sănătate și un An Nou cu multă speranță și încredere! (Vă stăm la dispoziție pentru detalii despre cazul lui Edi sau cum puteți ajuta și voi!)

Tot cu ajutorul vostru am strâns 58 de cutii umplute cu dragoste și produse pentru copii (hăinuțe, jucării, produse de igienă, rechizite, dulciuri etc) pentru proiectul ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi! Ne bucurăm că, prin centrul de colectare de la magazinul Charisma din Craiova, str. Rovinari, nr. 19, am putut fi o parte a acestui proiect care aduce de ani de zile zâmbete pe chipurile unor copii! Vă mulțumim tuturor celor ce ați adus cutii sau produse, precum și prietenilor de la Rotaract Craiova (prin Eli Adam de la Style Affairs), care s-au ocupat de livrarea cutiilor către copii defavorizați din Craiova și județul Dolj!

Încă o dată vă mulțumim tuturor că ați dăruit cu atâta bucurie și că ne-ați redat încrederea că împreună putem clădi un viitor mai luminos! Fie ca bucuria pe care o dăruiți să vi se întoarcă înzecit și continuați să credeți în #charismagie!

Nu în ultimul rând, mulțumiri echipei pline de pasiune care a făcut posibil întregul eveniment, de la colegii și colegele care au amenajat showroom-ul, care au împodobit brazii, v-au consiliat și ajutat să alegeți cele mai frumoase produse pe perioada târgului și până la cei ale căror idei, imaginație și creativitate au dat naștere materialelor promoționale sau v-au ținut la curent prin comunicate de presă sau postări regulate pe Facebook. Mulțumiri speciale și calde colaboratorilor și prietenilor de la Anabasis Advertising! Târgul Crăciun CharisMagic a fost un efort de echipă, care nu ar fi putut fi posibil, însă, fără dragostea voastră de frumos!

Celor care ne-au onorat cu prezența: ne-am bucurat să vă cunoaștem și să împărțim cu voi puțină #charismagie; vă mai așteptăm și altă dată cu drag!

Până la ediția viitoare, vă îmbrățișează virtual,

Echipa Charisma – Crăciun CharisMagic