Charisma – Brand-ul local cu 40692 sustinatori

sustinerea-brand-urilor-locale

Acest articol este de fapt o scrisoare deschisă prin care dorim să mulțumim celor 40692 de clienti care ne-au sustinut în anul 2019, prin faptul ca au cumparat produse din magazinele CHARISMA. Dintre ei faci parte și tu și pe lângă mulțumiri am să-ti spun și câteva detalii.

Fie că ai cumpărat produse de aromaterapie, obiecte decorative sau un cadou pentru cineva apropiat, am apreciat faptul că ne-ai ales indiferent de cantitate sau valoare.

Și știi de ce apreciem acest lucru?

În primul rând, ai contribuit la susținerea unei afaceri locale și atunci când cumperi ceva de la un brand local, îți arăți susținerea pentru oamenii din spatele ei. Acele persoane care lucreaza în magazine, chiar și în zilele de sărbătoare, te întâmpina cu un zâmbet, cu o poveste a unui produs și care sunt gata să te ajute să alegi ceva potrivit ție.

Tot prin susținerea ta ții vie o comunitate și ne ajuți să îi sprijinim pe cei mai putin favorizați .Am vorbit într-un articol trecut despre contribuția ta la oferirea unei sponsorizări.

Pe lângă acest lucru, faci posibilă crearea de locuri de muncă pentru tineri. După cum ai văzut, anunțurile de prin gazetă sau de pe alte site-uri de profil, oferta nu este atât de mare sau diversă.

Credem că în acest oraș există oameni competenți cărora am dori să le oferim posibilitatea de a se forma în carieră sau de a se perfecționa profesional. Una dintre valorile care ne definesc evoluția și de aceea, punem mare preț pe posibilitatea oamenilor noștri de a crește împreună cu firma noastră.

Și nu în ultimul rând, vreau să-ți vorbesc despre experiența de cumpărare. Timp de mai bine de 20 ani ne străduim să îți  oferim o experiență plăcută atunci când intri in magazinele CHARISMA. De la recomandările noastre de cadou și până la împachetarea sa într-un mod special, am dorit întotdeauna să îți oferim acel ceva care să te reprezinte.

Cu ajutorul tău, poți fi sigur că vom fi aici și următoarea dată când vei căuta un cadou deosebit prin care să-ți poți surprinde iubita/iubitul sau pe orice persoană apropiată din viața ta.

Așadar, dacă ai avut o experiență plăcută în magazinele noastre și o să mai fi în căutarea unui cadou unic sau a unor soluții pentru a-ți decora casa, te mai așteptăm în vizită. De asemenea, o recomandare din partea ta este mereu bine-venită. 🙂