Noi solutii de shopping in magazinele Charisma

De 19 ani un etalon pe piața cadourilor și decorațiunilor, rețeaua de magazine Charisma vine în întâmpinarea clienților cu două soluții avantajoase de shopping. De la 1 august 2016, am implementat în magazinele noastre Cardul Cadou Charisma și Cardul de Fidelitate Charisma, două programe menite să transforme cumpărăturile într-o adevărată plăcere! Astfel, Charisma aduce în viața dumneavoastră cadouri și decorațiuni moderne, romantice sau clasice, dublate de calitate la un preț accesibil.

Despre Cardul de Fidelitate CharismaCardul de Fidelitate Charisma

Sunteți o persoană care apreciază arta și frumosul, aveți o pasiune pentru design-ul interior sau iubiți să faceți cadouri pline de personalitate? Doriți să achiziționați cele mai elegante cadouri și decorațiuni la prețuri avantajoase?

Cu Cardul de Fidelitate Charisma sunteți parte a unui grup select care se bucură de un număr mare de beneficii! Discount-uri, bonusuri speciale, cadouri surpriză, invitații la diferite evenimente și prezentări Charisma și întaietate la aflarea informațiilor despre reduceri, promoții și oferte sunt doar câteva dintre facilitățile oferite clienților fideli Charisma.

Veniți în magazinele Charisma, înscrieți-vă în programul de fidelizare și veți primi instant Cardul de Fidelitate Charisma și 3% discount la achizițiile viitoare. Dacă sunteți un client fidel care cumpără produse din magazinele Charisma în mod regulat, puteți beneficia de discount-uri de 5% și 10%, în funcție de valoarea cumpărăturilor efectuate.

Profitați de Cardul de Fidelitate Charisma și bucurați-vă de produse care vă reprezintă!

 

Card Cadou CharismaDespre Cardul Cadou Charisma

Vreți să faceți cuiva cadoul ideal, dar nu știți ce să alegeți? Cu Cardul Cadou de la Charisma puteți să îi oferiți persoanei respective o experiență inedită de shopping în rețeaua magazinelor Charisma!

Achiziționați un Card Cadou Charisma, încărcați-l cu orice sumă de peste 50 de lei și oferiți-l în dar cu ocazia unei aniversări, a unei sărbători sau a unui eveniment unic în viața apropiaților dumneavoastră! Aceștia au la dispoziție 60 de zile pentru a vizita cel mai apropiat magazin Charisma din Craiova sau Târgu Jiu și a-și alege cadoul mult dorit!

Cumpărăturile sunt mai elegante cu Cardul Cadou Charisma!

 

Vă așteptăm în magazinele Charisma din Craiova (str. Rovinari 19, în incinta Electroputere Parc Mall și în incinta Mercur Center) sau Târgu Jiu (în incinta Shopping City Târgu Jiu).

 

Charisma – Arta de a fi unic!