Mos Craciun a venit devreme la Charisma

Petrecerea de Crăciun a fost un moment mult așteptat pentru mine, dar și pentru colegii mei.  Ca în fiecare an ne întâlnim să celebrăm succesele dar și eșecurile: succesele pentru că ne arată că suntem o echipă puternică și esecurile pentru ca ne învață să devenim mai buni.

Anul acesta a fost mai deosebit,  fiecare a pus mână de la mână pentru a ieși ceva plăcut. A fost cu adevărat o petrecere charismagică! Hai să-ți povestesc cum a fost.

După cum e vorba „după faptă și răsplată”, așa a fost și în cazul nostru.

Înainte de toate, Lili și Camelia alergau dintr-o parte în alta ca să aranjeze magazinul nostru de pe strada Rovinari. Au mutat produsele la locuri sigure și au pus gustările pe mese.

Ca orice om, după ce mănânci ceva ți se mai face și sete. Ei bine, de această parte s-a ocupat colegul nostru Victor. Una dintre pasiunile lui este preparatul  de cocktailuri. Dacă te vedea fără vreun pahar în mână, puteai să fii sigur că va avea grijă să ai unul. N-am scăpat nici eu fără un Aperol Siciliano😊.

Și iată că în timp ce mai vorbeam despre una alta, ne-am trezit cu o vizită din partea lui Moș Crăciun.

Ne cam luase prin surprindere momentul, mai ales că se stinseseră luminile când a intrat în timp ce își bătea toiagul în podea.

Moșul a adus cadouri pentru toți colegii noștri, inclusiv pentru copii lor.

Pe lângă cadourile date de Moș, noi toti am oferit un cadou ce a constat într-o sponsorizare oferită Valentinei și lui Cristian, invitații noștri speciali. Ei sunt reprezentanți ai Asociației pentru Persoane cu Deficiențe Auditive Craiova.

Seria de cadouri nu s-a oprit aici, colega noastră Dorina din echipa Aroma Land i-a adus  pe Andreea și pe Luca care ne-au cântat la chitară colinde. Pot spune că cei doi adolescenți  sunt talentați și e normal din moment ce fac parte din grupul Generația Folk. Interpretarea lor ne-a emoționat și ne-a adus aminte de atmosfera caldă din copilarie.

Totul s-a incheiat cu o charismagică felie de tort delicios, că tot am împlinit în această perioadă 20 de ani de CHARISMA.

Și la final să nu le uitam pe colegele noastre care nu au putut fi alături de noi deoarece trebuiau să lucreze pentru Mos Craciun, în magazine, unde au  continuat să ajute clienții noștri să aleagă cele mai charismatice cadouri de craciun pentru cei dragi.

Le mulțumim!