Meet the Designer la Chic Maison si Charisma Antichitati

Arta, frumosul și creativitatea sunt lucruri pe care noi, la Charisma, le apreciem la adevărata lor valoare. Din acest motiv, joi, 3 noiembrie 2016, showroom-urile Chic Maison și Charisma Antichități din Craiova au fost gazdele evenimentului Meet the Designer. Acesta face parte dintr-o serie de întâlniri dedicate promovării artiștilor și designerilor locali și creațiilor acestora. Organizat de Coolhunting afFAIRs, Charisma și Chic Maison, evenimentul a adus-o în fața craiovenilor iubitori de frumos pe Mădălina Stoica, autor de bijuterie contemporană.

Mădălina Stoica este absolventă a Școlii de Bijuterie Contemporană Assamblage. De-a lungul timpului, ea s-a făcut remarcată printr-o viziune unică asupra bijuteriei și prin creații spectaculoase. Colecțiile designerului au fost expuse și apreciate la târguri de bijuterie și evenimente de profil  din țară și străinătate (a expus în Suedia, Franţa, Olanda și Spania).

În cadrul Meet the Designer, participanții au admirat 5 colecții de creații ale Mădălinei Stoica: Inițial, Inscriptibil, Extreme, Synaesthesia și Amalgam.

Brosa Steaua lui David - Madalina Stoica
Brosa Steaua lui David – Madalina Stoica

Un loc important l-a ocupat și piesa-vedetă “Maghen David” (“Steaua lui David”). Printre surprizele serii s-au numărat demonstrația de montare a unui colier și acordarea unui premiu unei norocoase participante.

Demonstratie montare colier Madalina Stoica
Demonstratie montare colier Madalina Stoica

Echipele Chic Maison și Charisma mulțumesc designerului Mădălina Stoica și consulantului în imagine și stil Eli Adam pentru colaborarea plăcută la organizarea evenimentului Meet the Designer. De asemenea, mulțumim tuturor celor care au dat curs invitației de a petrece câteva ore în showroom-urile noastre primitoare!

Până la următorul eveniment, nu uitați că puteți vizita showroom-urile Chic Maison și Charisma Antichități în Craiova, str. Rovinari, nr. 19, de luni până vineri între 11:30 și 19:00 și sâmbăta între 09:00 și 17:00!