Extindere magazin Charisma Antichitati

Pe lângă un nou proiectChic Maison, în vara anului 2015 ne-am ocupat de extinderea magazinului Charisma Antichități, situat în Craiova, cart. Valea Roșie, str. Rovinari, nr. 19. Cu această ocazie am extins o încăpere și amenajat alte două noi încăperi, păstrând în același timp conceptul inițial, cu zone diferite pentru expunerea de antichități și de cadouri. În prezent, vizitatorii magazinului au la dispoziție cinci săli spațioase în care pot găsi antichități și obiecte vechi, precum și decorațiuni chic și cadouri moderne.

Charisma Antichitati si Decoratiuni, Craiova
Charisma Antichități, Cadouri și Decorațiuni, Craiova

Zona de cadouri a fost și ea mult extinsă, odată cu lărgirea paletei de cadouri și decorațiuni pe care am pus-o la dispoziția dumneavoastră. Astfel, în cele două încăperi veți găsi cadouri pentru el și ea, decorațiuni pentru casă și birou, tablouri, oglinzi și piese de mobilier shabby chic.

Antichitățile și obiectele vechi au fost reorganizate în trei săli, unde am încercat să recreăm aspectul și atmosfera unor interioare vechi sau saloane franțuzești. Piesele de mobilier, corpurile de iluminat, tablourile și micile decorațiuni sunt, astfel, puse în valoare mai bine, spre bucuria iubitorilor de antichități.

Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul și să vă cufundați în lumea fascinantă a antichităților sau în eleganța decorațiunilor chic și moderne!