Eveniment impachetare cadouri la Charisma Antichitati

Miercuri, 15 iunie, magazinul Charisma Antichităţi din Craiova a fost gazda unui eveniment inedit: o prezentare de împachetare de cadouri. Colegele noastre, Denisa de la Charisma Electroputere Parc Mall și Elena de la Chic Maison, au demonstrat, cu atenție și îndemânare, 4 metode originale de împachetare a cadourilor. Invitate la eveniment au fost 5 bloggerițe din Craiova care au avut șansa, la final, de a exersa abilitățile nou dobândite!

Evenimentul a debutat cu un scurt moment introductiv ținut de doamna Tina Ruptureanu, inima brand-ului Charisma. Dumneaei le-a povestit invitatelor despre istoria Charisma, despre aniversarea a 19 ani de existență a companiei pe piață, precum și despre noutăți și direcții de dezvoltare a firmei.

Introducere in evenimentul de impachetare de cadouri
Introducere in evenimentul de impachetare de cadouri

A urmat apoi o demonstrație de virtuozitate din partea colegei noastre Denisa Crețu, consilier vânzări în cadrul magazinului Charisma din incinta Electroputere Parc Mall din Craiova. Denisa a ales trei cadouri – un set pentru un domn, o casetă de bijuterii pentru o domnișoară și un album foto pentru o tânără familie – pe care le-a împachetat și accesorizat în mod diferit, dar de fiecare dată spectaculos. Ea a ales metode de împachetare decorativă, folosind accesorii precum panglică, steluțe sau un evantai.

Denisei i-a urmat colega noastră Elena Mihai, designer de mobilier în cadrul showroom-ului Chic Maison, care a ales să împacheteze un obiect cu o formă mai puțin regulată (o vază de flori cu flori decorative). Elena a optat pentru o metodă mai tehnică de ambalare, dar cu rezultate la fel de impresionante: a creat din hârtie de împachetat o pungă de cadou și un accesoriu evantai încorporat.

Elena creand o punga de cadou cu decoratiune evantai
Elena creand o punga de cadou cu decoratiune evantai

După ce au privit și ascultat demonstrația și explicațiile colegelor noastre, a venit rândul participantelor la eveniment să pună mâna pe foarfecă și hârtie și să împacheteze un obiect. Urmând pașii prezentați anterior sau lăsându-și imaginația și creativitatea libere, invitatele noastre au creat, la rândul lor, mici bijuterii decorative.

Sperăm că toate participantele la eveniment au reușit să deprindă puțin din tainele artei de a împacheta cadouri și, în același timp, că s-au simțit bine în atmosfera de secol trecut a magazinului Charisma Antichități. Mulțumim atât colegelor noastre, care și-au demonstrat încă o dată măiestria în arta ambalării cadourilor, cât și participantelor care au dat curs invitației noastre: Corina Bulubașa, Ianolia Bucă, Liana Tătăranu, Mirela Coman și Victoria Deliu. Vă așteptăm mereu cu drag în magazinele Charisma! 🙂

Poza de grup
Poza de grup

 

Mai multe fotografii de la eveniment pot fi vizualizate aici. 🙂

2 thoughts on “Eveniment impachetare cadouri la Charisma Antichitati

Comments are closed.