Misiunea „Cumpara si daruieste” incheiata cu succes

Anul 2019 s-a încheiat cu multe împliniri pentru noi.  Dacă ar fi să aleg una despre care să îți vorbesc, ar fi cea în care am oferit bucurie unor copii cu deficiențe auditive, prin sponsorizarea asociației care îi ajută în mod activ.

În primul rând, membrii echipei Charisma, inclusiv eu, dorim să-ți mulțumim ție și clienților care au cumpărat de la noi. Fie că ai cumpărat online, din magazine sau de la stand, fiecare produs vândut a fost ca o mică donație din partea ta.

Fără sprijinul tău și al altor persoane ca tine nu am fi putut duce până la capăt campania „Cumpără și dăruiește”. „Misiunea” s-a încheiat cu succes și am reușit să oferim o sponsorizare în valoare de 5000 lei.

În al doilea rând, vrem să mulțumim pe această cale și Electroputere Parc Mall, reprezentat de către doamna manager Ica Diaconu, care ne-a oferit posibilitatea să amenajăm un stand de sărbători într-unul dintre holurile principale ale incintei. Fără bunăvoința sa nu am fi avut suportul logistic necesar pentru a desfășura în condiții optime campania anterior menționată.

Campania magazinului Charisma Cumpara si Daruieste

Destinatarul acestui cadou financiar a fost Asociația pentru Persoane cu Deficiențe Auditive Craiova. Această asociație se implică activ în ajutarea persoanelor cu aceste tipuri de deficiențe.

Credem că orice persoană merită să aibă posibilitatea de a duce o viață cât mai normală și bucuroasă, de aceea, dorim întodeauna să facem ceva pentru comunitatea noastră, ceva care să fie dincolo de sarcinile obișnuite de lucru.