Craciun CharisMagic – Targ de brazi, decoratiuni si dorinte

Vino într-un tărâm de poveste să simți magia Crăciunului, înconjurat de brazi împodobiți, cadouri, ornamente, decorațiuni, fapte bune și dorințe împlinite! Vizitează-ne la Târgul de brazi, decorațiuni și dorințe Crăciun CharisMagic și, din valoarea oricărui produs cumpărat, dăruim 10% reducere pentru tine și 5% donație în scopuri caritabile. În plus, la târg poți împacheta gratuit cadourile de Secret Santa sau de Moș Nicolae!

Afis Craciun CharisMagic
Afis Craciun CharisMagic

Timp de 3 săptămâni, transformăm cumpărăturile de Crăciun în distracție și te așteptăm la târg cu:
– noi concepte de cadou (Secret Present și Surprise Present)
– cursuri de creație și activități practice (Atelierele lui Secret Santa)
– expoziții de pictură
– concerte de colinde

Alatură-te nouă în CharisMagic Challenge și convinge-ți prietenii să accepte provocarea faptelor bune! Lăsați-vă cuprinși de spiritul Crăciunului și fiți și voi verigi în lanțul de #charismagie. Poți începe aducând la Târgul de brazi, decorațiuni și dorințe cadoul din cutia din pantofi pentru campania ShoeBox!

Târgul de brazi, decorațiuni și dorințe Crăciun CharisMagic se desfășoară în perioada 24 noiembrie – 16 decembrie 2017 în magazinul Charisma din Craiova, str. Rovinari, nr. 19! Detalii suplimentare despre programul, produsele și provocările târgului găsiți pe pagina de Facebook dedicată evenimentului!