Chic Maison – un nou proiect

Începând cu luna iunie a acestui an, compania noastră este implicată în dezvoltarea unui nou proiect home-deco: Chic Maison, cel mai nou și mai original showroom de mobilier și decorațiuni chic din Craiova. Prin showroom-ul Chic Maison, născut din colaborarea a două brand-uri cu tradiție: Pentamob – mobilier și Charisma – cadouri și decorațiuni, ne dorim să oferim soluții complete de mobilier și design interior.

Showroom Chic Maison Craiova
Showroom Chic Maison Craiova

Inaugurat în iunie 2015, showroom-ul de producător Chic Maison se întinde pe o suprafață de 200mp. În interiorul său, cei ce prețuiesc stilul clasic sau preferă utilitatea liniilor moderne vor descoperi mobilă din lemn masiv și MDF vopsit, expusă tematic, pe principalele zone care alcătuiesc un cămin: dormitor, bucătărie, baie, living sau dining. Folosind lemn masiv, ce respectă standarde europene de calitate, mobilierul creat în fabrica proprie poate fi realizat pe dimensiunile dorite de client.

Datorită utilajelor performante și echipei de tâmplari cu experiență de peste 15 ani, se pot aborda soluții constructive, chiar dacă realizarea implică un grad mai mare de dificultate, precum elementele de lemn curbat. Realizarea pieselor de mobilier este executată 100% în Craiova, iar următoarele colecții ne dorim să poarte amprenta unor designeri și arhitecți români.

Soluția completă pe care v-o propunem la magazinul Chic Maison vă permite să încadrați cu stil și eleganță obiecte mici de decor în orice încăpere.

Chic Maison Craiova - obiecte mici de decor
Chic Maison Craiova – obiecte mici de decor

Vă așteptăm în showroom-ul Chic Maison din Craiova, cartier Valea Roșie, str. Rovinari, nr. 19 (colț cu str. Ioana Radu)!

Orar: Luni- Vineri 11:30-19:00; Sâmbătă 9:00-17:00; Duminică – închis

Pentru orice fel de informații, ne puteți contacta la telefon 0770.317.147 sau la email magazin@chicmaison.eu!

Puteți urmări activitatea companiei pe site-ul www.chicmaison.eu sau pe pagina de Facebook Chic Maison Craiova.

 

One thought on “Chic Maison – un nou proiect

Comments are closed.