Cadouri pentru indragostiti la Charisma

Luna februarie este despre dragoste, fie că abia așteptați Ziua Îndrăgostiților (Valentine’s Day) sau Dragobetele, fie că sunteți genul de persoană căreia îi place să le arate în fiecare zi celor dragi ce mult înseamnă pentru dumneavoastră! Ca să fiți siguri că darurile alese în această perioadă vor avea efectul scontat, trebuie să vă asigurați că toate cadourile pentru persoana iubită sunt delicate și sincere, pline de emoții, acordate din toată inima și, mai presus de toate acestea, că adaugă relației dumneavoastră acea notă personală de romantism și intimitate!

Dacă nu știți cu ce cadou să vă surprindeți jumătatea, vă venim în întâmpinare cu câteva sugestii de cadouri de Ziua Îndrăgostiților, disponibile în rețeaua magazinelor Charisma!

Aranjament Ziua Indragostitilor - Magazinul Charisma Electroputere Parc Mall
Aranjament Ziua Indragostitilor – Magazinul Charisma Electroputere Parc Mall

Cadouri cu inimioare

Nimic nu sugerează dragostea atât de bine ca imaginea unei inimi! Cadourile cu imprimeuri, aplicații, modele sau în formă de inimioară nu sunt cele mai subtile daruri de Valentine’s Day, dar sunt cele cu simbolistica cea mai directă și ușor de înțeles. Nu aveți cum să dați greș cu un cadou cu inimioare, fie că alegeți unul funcțional sau pur decorativ!

Caseta pentru bijuterii Charmed
Caseta pentru bijuterii Charmed
Perna inima Bonheur
Perna inima Bonheur
Decoratiune inima
Decoratiune inima

Cadouri cu declarații

Uneori ne e greu să exprimăm în cuvinte ce simțim pentru persoana iubită, mai ales atunci când sentimentele ne copleșesc! Cadourile cu texte ne ajută să facem cele mai frumoase declarații de dragoste și să oferim cele mai prețioase cadouri în același timp!

Tablou Love You More
Tablou Love You More

Cadouri subtile

Dacă știți că jumătatea voastră preferă cadourilor evidente pe cele subtile și pline de semnificații, suntem aici să vă ajutăm cu câteva idei. Bine, nu trebuie să se întrebe „Ce a vrut să spună autorul?” când primește cadoul, dar va aprecia darurile care îi aduc aminte de momente din trecut petrecute împreună, cadourile care au legătură cu filmul romantic preferat sau cu opere de artă pe care le adoră, sau pur și simplu pe cele care îi arată că vreți să vă fie alături mereu!

Set 2 cani Klimt Sarutul
Set 2 cani Klimt Sarutul

Cadouri haioase

Știm, ați da orice să vă vedeți jumătatea zâmbind sau râzând! Dacă este o persoană cu simțul umorului, încercați să îi faceți un cadou hazliu de Sf. Valentin!

Pusculita ceramica Love
Pusculita ceramica Love

Ziua Îndrăgostiților este ocazia perfectă să îi demonstrați jumătății voastre că o cunoașteți îndeajuns de bine încât să îi oferiți cadoul pe care și-l dorește, dar nu ezitați să fiți spontani și jucăuși și să o surprindeți cu ceva ce o va impresiona. Cadourile de la Charisma sunt modalitatea perfectă de a vă demonstra încă o dată dragostea și de a pune un zâmbet pe chipul persoanei iubite de îndată ce va desface ambalajul… 🙂

Charisma – Magazinul care te reprezintă!