19 ani de Charisma

Anul acesta, compania Electric Masters SRL, ce deține brand-ul Charisma, a împlinit 19 ani de activitate. De-a lungul acestor 19 ani fantastici, am inovat și perseverat continuu, am urmărit constant trend-urile internaționale din domeniu, am adus produse din colțuri îndepărtate ale lumii, ne-am dezvoltat paleta de produse și servicii în fiecare an, am deschis noi magazine fizice și online, ne-am perfecționat abilitățile și am lucrat doar cu profesioniști – producători, furnizori, parteneri etc – totul pentru a vă oferi dumneavoastră, clienților noștri, produse care să vă reprezinte!

Anul acesta, pentru a marca aniversarea companiei noastre, am pregătit o serie de evenimente și manifestări speciale sub auspiciile #Charisma19:

  • La magazinul Charisma Antichități am organizat o simpatică prezentare de împachetat cadouri (de fapt o demonstrație de măiestrie a colegelor noastre Denisa și Elena), la care au fost invitate 5 bloggerițe din Craiova. Puteți citi mai multe despre evenimentul de împachetat cadouri în acest articol.
Poza de grup
Poza de grup de la evenimentul de împachetat cadouri
  • Ne-am distrat la petrecerea aniversară a 19 ani de Charisma, care a scos la iveală talentul culinar și spiritul de competiție al colegilor noștri într-o competiție tip MasterChef. Puteți vedea pe pagina noastră de Facebook un eseu foto al unui concurs fierbinte, la propriu și la figurat! 🙂
Cei trei MasterChefi Charisma - Nico, Mihai si Dorina
Cei trei MasterChefi Charisma – Nico, Mihai si Dorina
  • Luna iunie 2016 a adus și lansarea a două noi produse în magazinele Charisma: un card de fidelitate – dedicat clienților fideli Charisma, și un card cadou – un instrument elegant cu ajutorul căruia puteți face cadouri chiar și atunci când nu cunoașteți îndeaproape preferințele sărbătoritului.
  • Provocarea anului pentru compania noastră a fost preluarea liniei de producție a produselor de aromoterapie Aroma Land. Produsele se găsesc deja în rafturile magazinelor Charisma din Craiova și Târgu Jiu, iar în curând vor fi disponibile pentru comenzi online en-detail în magazinul online www.cadouridecoratiuni.ro și pentru comenzi online en-gros pe www.aromaland.ro.

Cei 19 ani de Charisma au însemnat lucrul cu generații la rând de colegi care au pus, invariabil, umărul la ceea ce reprezentăm noi astăzi. Fiecare a ajutat la scrierea unei povești de succes și la clădirea unui brand care a devenit astăzi sinonim cu eleganța și bunul gust. Am pus preț pe oameni și pe dezvoltarea lor și am devenit, împreună, o familie. Noi suntem familia Charisma! Ne pare bine să vă cunoaștem! 🙂

Echipa Charisma la petrecerea aniversara Charisma19
Echipa Charisma la petrecerea aniversara Charisma19

One thought on “19 ani de Charisma

Comments are closed.