10 idei de cadouri de 8 Martie

Ziua Femeii este unul din cele 365 de prilejuri – 366 anul acesta – de a le arăta doamnelor din viața voastră cât de mult le apreciați sau iubiți. Nimic nu este mai plăcut decât să aduceți, odată cu o floare și un cadou de 8 Martie, un zâmbet și un moment de fericire pe chipul mamei, soției, fiicei, iubitei sau surorii. Napoleon Bonaparte spunea că „femeia frumoasă place ochiului, femeia blândă place inimii. Prima este o adevărată bijuterie, dar a doua este o comoară.” La Charisma nu pretindem că putem descifra femeia, în schimb am ajuns să înțelegem ce îi place și ce își dorește și dorim să împărtășim aceste lucruri cu voi. În articolul de astăzi v-am pregătit o listă cu 10 idei de cadouri de 8 Martie pe care orice doamnă și-ar dori să le primească. Cadourile sunt disponibile în rețeaua magazinelor Charisma și în magazinul online www.cadouridecoratiuni.ro.

  1. Bijuterii & accesorii

Nu puteți da greș alegând pentru doamnele dragi bijuterii sau accesorii fashion în trend. Deși se spune că diamantele sunt pentru totdeauna, doamnele adoră și brățările și colierele moderne, care le permit să se joace cu materialele, să experimenteze cu culorile, dar și să-și exprime personalitatea unică. Se poartă materialele naturale, precum piatra, sideful sau coralul.

Colier Nailah
Colier Nailah
  1. Eșarfe

Fie că sunt adepte ale unei ținute clasice sau moderne sau că adoptă un stil office sau casual, doamnele își vor potența mereu vestimentația cu eșarfa potrivită! În timp ce piesele de îmbrăcăminte sunt, în general, un cadou destul de greu de făcut și nu ușor de nimerit (din cauza mărimilor), eșarfele sunt acea notă de rafinament îmbinat cu funcționalitate de care doamnele se vor îndrăgosti pe loc.

Esarfa Anastasia
Esarfa Anastasia
  1. Rame foto

Amintirea unui moment special sau a unei persoane dragi din viața noastră ne face să retrăim clipe pe care le-am dori veșnice. Surprindeți-le într-o fotografie și dăruiți-o de 8 Martie într-o ramă foto elegantă! În magazinele noastre puteți alege dintr-o selecție largă de rame foto vintage sau moderne.

Rama foto antica aurie Salma

  1. Oglinzi cosmetice

Special create pentru a contempla frumusețea feminină, oglinzile cosmetice sunt cadouri practice, dar și elegante, pentru femeile deosebite din viața voastră.

Oglinda cosmetica Klimt - Sarutul
Oglinda cosmetica Klimt – Sarutul
  1. Casete și suporturi bijuterii

Pentru doamne și domnișoare cochete, care iubesc accesoriile fashion, o casetă sau un suport pentru bijuterii este întotdeauna un cadou potrivit. Îmbinând plăcutul și utilul într-un mod armonios, casetele sau suporturile pentru bijuterii oferă doamnelor posibilitatea de a-și păstra și organiza eficient bijuteriile și accesoriile.

Caseta bijuterii Lovely Dress
Caseta bijuterii Lovely Dress
  1. Căni și cești

Fie că iubesc ceaiul sau preferă cafeaua, doamnele adoră să-și servească băutura preferată acasă, la birou sau în timpul liber. O cană sau o ceașcă inspirată este o bună modalitate de a vă asigura că, atunci când o fac, se vor gândi cu plăcere și la voi! Cănile și ceștile Charisma nu sunt doar practice, ci vă pot ajuta și să transmiteți mesaje discrete doamnelor pe care le iubiți!

Set 2 cani Klimt Sarutul
Set 2 cani Klimt Sarutul
  1. Vaze, ghivece și suporturi pentru ghivece

Cu o floare nu se face primăvară, dar de 8 Martie puteți să-i oferiți o grădină! Tuturor femeilor le plac florile, iar obiectele decorative conexe, atent alese, sunt la fel de apreciate. Dacă știți că doamnele dragi au o pasiune pentru flori sau grădinărit, vă venim în întâmpinare cu zeci de modele de vaze, ghivece și suporturi pentru ghivece.

Vaza ceramica Black & Gold
Vaza ceramica Black & Gold
Ghiveci ceramic cu farfurie Lavender
Ghiveci ceramic cu farfurie Lavender
Suport ghivece Bicicleta
Suport ghivece Bicicleta
  1. Produse de aromoterapie

Considerată de unii o știință, de alții o artă, aromoterapia a fost îmbrățișată cu entuziasm de doamne, care au dorit să aducă în căminul propriu aromele preferate. De 8 Martie, adăugați cadoului ales o notă de iasomie, lavandă sau frezie, dată de produse de aromoterapie: un difuzor de uleiuri cu bețe de ratan, bile de santal sau lumânări parfumate.

Bile santal Trandafir
Bile santal Trandafir
  1. Cadouri cu mesaj

Pentru acele momente în care vă e greu să exprimați în cuvinte ce simțiți pentru femeia iubită, felicitările pe sticlă sau tablourile cu mesaje alese vă ajută să faceți cele mai frumoase declarații!

Tablou textil Love never Fails
Tablou textil Love never Fails
  1. Surpriză

Atunci când ideile de mai sus nu vă ajută și nimic nu se potrivește drept cadou de 8 Martie pentru mama, soția sau prietena voastră, făceți-i o surpriză. Reamintiți-i că se bucură de toată dragostea și prețuirea voastră. Sfatul nostru: nu vă sfiiți să îi oferiți în dar un sărut, o îmbrățișare strânsă sau un „Te iubesc” spus din inimă! 🙂